Nya båtar

Med vår unika skärgård borde alla få möjlighet att packa picknickkorgen en solig sommardag, hoppa i båten och ge sig ut i skärgården. Ute på sjön råder lugnet och vågornas skvalp gör gott för stressade själar.

Samtidigt vet vi att många potentiella båtkunder tvekar inför det faktum att det för med sig en del annat som kräver tid och engagemang, t.ex. sjösättning, bottenmålning osv . Många känner att de inte har tid att sätta båten i skick inför säsongen.

Dessa problem har vi löst. Det enda du behöver göra är att lämna över nyckeln till oss så fixar vi resten. Ocean Dealers affärside bygger nämligen på att erbjuda våra kunder helhetslösningar.

Vi guidar er att hitta rätt båt för era önskemål och utrustar den med elektronik, säkerhetsutrustning, flytvästar och andra tillbehör innan det är dags att ge sig ut. Vi ansvarar för att båten tas upp ur sjön, vi gör nödvändiga serviceåtgärder och förvarar båten över vintern. När det börjar bli dags att använda båten igen så sjösätter vi den enligt dina önskemål.

I dagsläget har vi följande båtmodeller:
Bella, Flipper, Falcon Linder, Paro , Pioner och Kaisla

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå